Uusi valmennuskoordinaattori aloittanut toimistolla

8.8.2019

Iidan lempipaikka Taskilan hallilla on monestakin syystä Cheer2-sali: "Tämä sali on valmentamani joukkueen Helmien lempipaikka treenata ja täällä saa soittaa musiikkia kovalla, kun tämä sali on erillään muista saleista", nauraa Iida.
Iidan lempipaikka Taskilan hallilla on monestakin syystä Cheer2-sali: "Tämä sali on valmentamani joukkueen Helmien lempipaikka treenata ja täällä saa soittaa musiikkia kovalla, kun tämä sali on erillään muista saleista", nauraa Iida.

Kuluvan viikon aikana toimistolle on saatu uusi vahvistus, kun valmennuskoordinaattorin tehtävässä aloitti maanantaina uusi työntekijämme Iida. Tämä NL-kasvatti on ehtinyt olla monessa mukana seuratoiminnan puolella ja nyt saamme hänet mukaan myös toimistolle. Tervetuloa Iida!

Kysyimme Iidalta muutaman kysymyksen töiden aloituksen lomassa:

- - - - - - -

Mitä kuuluu ja kuka olet?

— Olen Iida Parpala, 23-vuotias oululainen ja aloitin juuri työt valmennuskoordinaattorina! Minulle kuuluu erittäin hyvää, syyskausi on lähtenyt mahtavasti käyntiin uuden työn parissa ja odotan innolla mitä syyskausi tuo tullessaan!

Millä mielin lähdet uuteen toimenkuvaan valmennuskoordinaattorina?

— Olen toiminut aiemmin seurassamme monessa eri roolissa; urheilijana, luottamustoimisena valmentajana sekä valmennusvastaavana, ja viime vuosi vierähti johtokunnassa seuraa kehittäen.

— Cheerleadingin valmennustyö on ollut aina lähellä sydäntä ja kun valmennuskoordinaattorin paikka aukesi, päätin hakea tähän työhön. Valmennuskoordinaattoriksi siirtyminen tuntui luontevalta jatkumolta ja on huippua päästä tekemään töitä yhdessä seuran valmentajien kanssa tiiviimmin! :-)

Mitä tehtäviisi valmennuskoordinaattorina kuuluu jatkossa? Milloin ja miten sinut tavoittaa?

— Työnkuvaani kuuluu laajasti valmennustoimintaan liittyviä asioita. Tehtäviini kuuluvat esimerkiksi valmentajien tiimipalaverit, kurssipäivät ja koulutukset, valmennuksen laadun seuranta ja sen kehittäminen. Tämän lisäksi valmennan tällä hetkellä neljää cheerjoukkuetta ja kahta lisäkurssia.

— Minut tavoittaa lähes joka päivä hallilta joko toimistolta tai valmennuksen parista. Askarruttaviin kysymyksiin vastaan myös puhelimitse ja sähköpostin kautta!

Mikä innostaa cheerleadingissä?

— Cheerleadingissä innostaa eniten yhteisöllisyys ja huikeat urheilijat!  

Terveisesi harrastajille, koteihin ja seuran toimijoille?

— Huippua syyskautta kaikille!

- - - - - - -

Iidan tavoitat toimistolta työaikoina:
- tiistaisin klo 09.00-17.00
- keskiviikkoisin klo 12.30-16.30
- torstaisin klo 13.30-17.15

- Sähköposti: iida.parpala@northernlights.fi
- Puhelin: 050-3089866

- - - - - - -

Kiitämme Niinaa neljästä huikeasta vuodesta valmennuskoordinaattorina ja toivotamme onnea uusiin haasteisiin! Niina jatkaa edelleen seurassa lajivalmentajana ja hänet tapaa jatkossakin hallilla neljänä päivänä viikossa. Kiitos panoksestasi Niina!