NLC ry hakee osa-aikaista valmennuskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

31.5.2019


Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa harrastaa noin 700 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima Tähtiseura. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin ja ryhmiämme ohjaa vuosittain noin 30 luottamustoimista lajiohjaajaa. Vuosittain joukkueemme harrastavat ja kilpailevat molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa, niin tanssisarjoissa kuin cheer- eli stunt ja pyramidisarjoissakin. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.
 Haemme nyt osa-aikaista valmennuskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika 30t/vko. Työ jakautuu pääsääntöisesti neljästä viiteen arkipäivälle sopimuksen mukaan, työaika painottuu iltapäiviin ja alkuiltaan. Tehtävä koostuu toimistotehtävistä ja cheerleadingin ja/tai cheertanssin ohjaustyöstä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja joustavuutta. Lisäksi valmennuskoordinaattorilta odotetaan hyviä edellytyksiä kirjallisen materiaalin tuottamiseen ja monipuolisia atk-taitoja. Parhaat valmiudet tehtävään antaa urheiluseuratoiminnan tuntemus, kilpacheerleadingin lajituntemus  ja tehtävään soveltuva koulutus. Kokemus ja kouluttautuminen cheerleadingin ja/tai cheertanssin ohjaajana katsotaan eduksi.

Valmennuskoordinaattorin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat tiivis vuorovaikutus ja viestintä valmentajiston kanssa, valmentajakoulutuksien ja valmentajiston muiden tapahtumien suunnittelu ja käytännön järjestelytyöt, seuran omien ohjaajamateriaalien edelleen kehittäminen, ohjaajien kouluttaminen ja monenlaiset toimistotyöt seuratoiminnoissa. Lisäksi olet myös omien vahvuuksiesi mukaan kehittämässä seuratoimintaa ja jäsenpalveluja toiminnan kasvaessa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut työntekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös valmiutta ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV torstaihin 13.6. mennessä sähköisesti osoitteeseen heli.kaskela@northernlights.fi tai kirjepostilla osoitteeseen Northern Lights Cheerleading, Suolamännyntie 11, 90520 Oulu. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Valmennuskoordinaattori”. Palkkaus TES. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja toimesta antaa ajalla 5.-6.6. sekä 10.-11.6.  klo 12.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Kaskela puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.kaskela@northernlights.fi

 


Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain  (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.