Supersuositut kesän TIIVISKURSSIT jo harrastaville - ILMOITTAUTUMINEN AUKI NYT!

14.5.2019

Jo harrastaville seuran jäsenille suunnatut supersuositut kesän TIIVISKURSSIT tulevat taas!

Kesän tiiviskurssit järjestetään maanantaista keskiviikkoon 17.-19.6.2019, tule mukaan oppimaan uutta ja ylläpitämään taitoja syyskautta varten!

  • Miniakro klo 12.30-13.30, hinta 20€/hlö
  • Maa-akrobatia taso 3-4 klo 13.30-14.30, hinta 20€/hlö
  • Maa-akrobatia taso 1-2 klo 14.30-15.30, hinta 20€/hlö
  • Stunttiklinikka klo 15.30-16.30, hinta 20€/hlö

Akroilijoille on kolme tasoryhmää: MiniAkro, taso 1-2 ja taso 3-4, jonne volttiakroa jo tekevät minitkin voivat osallistua. Maa-akrobatiakurssille osallistuvat voivat vapaaharjoitella hallissa kurssipäivänä klo 12.30-16.30 välisenä aikana.

  • Miniakro: MiniAkro on suunnattu kaikille minijoukkueissa harjoitteleville, jotka ovat parhaillaan opettelemassa flikkiä. Ryhmässä tehdään paljon flikin harjoittelua tukevaa kehonhallintaa ja valmistavia harjoitteita, sekä tietysti avulla flikkiharjoitteita.
  • Taso 1-2: Perusteet kuntoon ja tekniikkaa kohti flikkiharjoittelua! Tavoitteena parempi kehonhallinta? Tällä kurssilla tehdään paljon akrobatian perusteita, kehonhallinnan harjoitteita ja edetään vähitellen kohti käsinseisontaa, puolivolttia, takaperin siltakaatoja ja flikkiharjoittelua. Yhdistetty 1-2 tason kurssi on tarkoitettu kaikille alkutason akroilijoille ja niille, jotka osaavat jo siltakaadon ilman avustusta tai pienellä avulla taaksepäin.
  • Taso 3-4: Maa-akrobatia 3-4 tiiviskurssi on tarkoitettu kaikille flikin jo ilman apua osaaville ja volttia harjoitteleville tai jo yksin tekeville, myös mini-ikäisille edistynyttä akroa tekeville. Tällä kurssilla tehdään pidempää sarjaa useampaan flikkiin tai volttiin päättyen, niiden harjoitteita sekä hyppy+volttiyhdistelmiä.
  • Stunttiklinikka: Stunttiklinikalle osallistutaan omalla 4-5 hengen stunttiryhmällä ikäryhmitäin. Kaikille yhteisen alkulämmittelyn jälkeen jokainen stunttiryhmä työstää kurssilla oman joukkueensa stuntti- ja heittosettejä ohjaajan opastuksella. Kurssin stunttiryhmät voivat myös vapaaharjoitella kurssipäivinä hallilla klo 12.30-16.30.

Ilmoittautuminen on nyt auki MyClubissa osoitteessa  https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public , ilmoittaudu kirjautumalla omilla MyClub-tunnuksillasi sisään.

 

Paikkoja kursseilla on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Ilmoittautuminen on avoinna vain seuran jäsenille ja jo joukkueissa kevätkaudella harrastaneille. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 3. kesäkuuta. Kursseista vastaa valmennuskoordinaattori Niina Keskinarkaus.

Tule mukaan oppimaan uutta ja ylläpitämään taitoja syyskautta varten!