Oulun kaupungin KESÄFIILIS-tarjonnassa myös Cheerleadingin Alkeiskurssi 10.-12.6.

13.5.2019


Hei oululainen nuori!

Olethan huomannut, että Kesäfiilis-kurssitarjonnassa on tänäkin vuonna Cheerleadingin Alkeiskurssi? Tule tutustumaan kolmepäiväiselle kurssille ja tsekkaa, oisko cheerleading sun juttu! Katso kurssikuvaus alta tai lue se Kesäfiiliksestä linkistä www.ouka.fi/oulu/nuoret/fiilis  ja tule mukaan, kurssilla on vielä muutama paikka vapaana!

- - -

KESÄFIILIS: Cheerleadingin alkeiskurssi

Kiinnostaako cheerleading?
Cheerleadingin alkeiskurssi on suunnattu vasta-alkajille, jotka haluavat tutustua lajiin! Kolmen päivän alkeiskurssilla tutustutaan lajiin monipuolisesti, tehdään maa-ja ilma akrobatian perusteita, tanssitaan ja tehdään kehon koordinaatioharjoituksia, leikkimistä ja hauskanpitoa unohtamatta. Kurssin kesto on maanantaista keskiviikkoon 10.-12.6. klo 13-16 Taskilassa, osoite Suolamännyntie 11.

Erilliset ryhmät lapsille (8-12-vuotiaat) ja junioreille (13-16-vuotiaat). Kurssin hinta 45€/hlö. Kurssilla pidetään lyhyt evästauko, jolloin mehutarjoilu. Omat eväät mukaan! Kurssin järjestää Northern Lights Cheerleading ry.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen cheer@northernlights.fi perjantaihin 24.5. mennessä. Viestiin otsikoksi ”Kesäfiilis-kurssi” ja ilmoittautumiseen nimi, ikä ja vanhempien yhteystiedot.