NLC hakee osa-aikaista lajivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

16.11.2018


Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa harrastaa noin 600 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima Tähtiseura. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin ja ryhmiämme ohjaa vuosittain noin 30 luottamustoimista lajiohjaajaa. Vuosittain joukkueemme harrastavat ja kilpailevat molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa, niin tanssisarjoissa kuin cheer- eli stunt ja pyramidisarjoissakin. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.
_____________________________________________________________________

Haemme nyt toiminnan kasvaessa osa-aikaista lajivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika 12-15t/vko sopimuksen mukaan. Työ jakautuu pääsääntöisesti kahdesta kolmeen arkipäivälle ja/tai lauantaille, työaika painottuu iltapäiviin ja iltaan. Määräaikaisuuden kesto 7.1.-20.12.2019  tai sopimuksen mukaan.

Lajivalmentajan tehtävät muodostuvat valittavan henkilön vahvuuksien ja osaamisalueiden mukaan erilaisten seuran viikkoryhmien ohjauksesta; Harraste- tai kilpajoukkueiden valmennuksesta sekä seurassa tarjottavien oheisharjoittelukurssien ja kuntoliikuntatuntien ohjaamisesta. Tehtävään on mahdollista sisällyttää tulevaisuudessa myös kouluyhteistyöhön liittyviä kouluvierailuja, iltapäiväkerhojen ohjausta tai lähiliikuntatoimintaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, organisointikykyä ja joustavuutta. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut työntekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, omaa lajitaustaa ja harrastuneisuutta lajin parissa sekä vähintään kolmen (3) vuoden aiempaa valmennuskokemusta cheerleadingin ja/tai cheertanssin lajivalmentajana. Olet suorittanut vähintään Suomen Cheerleadingliiton perustason ohjaajakoulutukset (SCL Ohjaaja -tason kolme moduulia), mahdollinen lisäkouluttautuminen laji- ja muissa liikunnan ohjauksen koulutuksissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa. Koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme erilaisissa täydennyskoulutuksissa ja tukenasi työn suunnittelussa on tehokas toimistotiimimme. Palkkaus kuukausipalkka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV perjantaihin 23.11. mennessä sähköisesti osoitteeseen heli.kaskela@northernlights.fi tai kirjepostilla osoitteeseen Northern Lights Cheerleading, Suolamännyntie 11, 90520 Oulu. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Lajivalmentaja”. Työ alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja toimesta antaa ajalla 20.-22.11.  klo 12.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Kaskela puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.kaskela@northernlights.fi
______________________________________________________________________
Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain  (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.