Lumilyhty-arpojen myynti käynnistyy viikolla 44

30.10.2018


Lumilyhty on Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa. Vuodesta 2003 järjestetyllä Lumilyhdyllä on kerätty jo n. 12 miljoonaa euroa lasten ja nuorten hyväksi. Lumilyhty-arpoja voivat myydä urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat ja erilaiset yhdistykset. Lumilyhty-arpajaisten järjestäjänä toimii Suomen Arpa ja Bingo ry, joka on urheiluseurojen perustama, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys.

 

Northern Lights Cheerleading NLC ry aloittaa Lumilyhty-arpojen myyntikampanjan viikolla 44 ja tavoitteemme on, että jokainen seuran jäsen myy kaksi Lumilyhty-arpaa. Kahdeksan euron hintaisen arvan päävoittoina olevat 24 henkilöautoa ja 24 unelmalomaa tekevät arvasta houkuttelevan ja takuuvarman myyntihitin. Muita upeita voittoja on runsaasti – yli 109 000 kpl.

 

Kannustamme jokaista myymään arpoja enemmän kuin kaksi kappaletta, jolloin viisi eniten arpoja myynyttä mestarimyyjää palkitaan mahtavilla seuran ja yhteistyökumppaneiden palkinnoilla. Lisää arpoja saa joukkueen omalta valmentajalta.

 

Kaikki arpamyynnin tuotto käytetään harjoitushallin ja ryhmien toiminnan tukemiseen eli hyvään tarkoitukseen! Nyt kaikki mukaan yhteisen hyvän vuoksi! Myyntiaikaa arvoille on 29.10.-2.12.2018.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa Lumilyhty myyntikampanjasta, laita sähköpostia seurakoordinaattorille osoitteeseen cheer@northernlights.fi.