Supersuosittu seuran toppatakki nyt tilattavissa verkkokaupasta

26.9.2018


Tilaa syksyksi tyylikäs ja ennen kaikkea lämmin ulkoedustusvaate esimerkiksi kilpailumatkoille!

KEVYTTOPPATAKKI - Upea uutuus!

Upea Cliniquen tummansininen ja hupullinen Hudson-kevyttoppatakki, johon rintaan on brodeerattu seuran logo valkoisella. Naisten, lasten ja miesten moderni takki, jossa tekountuvatoppaus. Irrotettava huppu, 3 vetoketjullista ulkotaskua ja 2 sisätaskua. Kauluksessa lenkki kuulokejohdolle. Materiaalit 100% polyesteriä. Koot: lapset: 110/120 cm, 130/140 cm, 150/160 cm, naiset: XS, S, M, L, XL, XXL ja miehet: M, L, XL, XXL. Hinta 60e/kpl.

Verkkokauppaan kirjaudutaan sisään omilla MyClub-tunnuksilla. Sivun ylävalikosta valitaan ”Kauppa”, josta löytyvät kaikki myynnissä olevat seuratuotteet. Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla tilauksen vahvistamisen jälkeen saatavalla laskulla. Vahvistamalla tilaus sitoudutaan maksamaan ja lunastamaan tuotteet. Tilauksesta muodostuu heti lasku MyClubissa ilmoitettuun henkilön sähköpostiosoitteeseen (samaan tapaan kuin lisäkurssien ja opengym-vuorojen ilmoittautumisissa). Tarkistathan myös roskapostin sekä muut kansiot, mikäli et ole saanut laskua. Tuotteilla ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta pl. virheelliset tuotteet. Seuratuotteet toimitetaan harjoitushallille noudettavaksi ja osan tuotteista valmentajat jakavat tilaajille joukkueen harjoituksissa.

Tilaa omasi MyClub-verkkokaupasta sunnuntaihin 7.10. mennessä. Lisätietoja tilauksesta seurakoordinaattorilta sähköpostitse: cheer@northernlights.fi.