Uusi seurakoordinaattori aloittanut toimistolla

5.9.2018

Veeran lempipaikka hallilla on Cheer1-sali: "Täällä on tullut vietettyä ilta jos toinenkin hyvissä merkeissä".
Veeran lempipaikka hallilla on Cheer1-sali: "Täällä on tullut vietettyä ilta jos toinenkin hyvissä merkeissä".

Toimisto on saanut uutta vahvistusta, kun energiapakkaus Veera on tällä viikolla aloittanut seurakoordinaattorina toimistolla. Toivotimme tänään Veeran lämpimästi tervetulleeksi töihin toimistolle ja samalla kyselimme Veeralta kiperiä kysymyksiä:

- - - - - -

Mitä kuuluu ja kuka olet?

— Tervehdys kaikille! Minulle kuuluu erittäin hyvää. Olen Veera Valta, oululainen ja Northern Lightsin kasvatti. Aloitin seurakoordinaattorin tehtävissä syyskuun alussa.

— Olen ollut mukana Northern Lightsin toiminnassa vuodesta 2007 lähtien, lajihistoriaa minulla on niin cheer- kuin tanssipuoleltakin. Olen monessa mukana lajin parissa, sillä valmennan seurassa neljättä vuotta eri joukkueita ja urheilen itse edelleen aktiivisesti naisten edustusjoukkueessa Timanteissa.

Millä mielin uuteen toimenkuvaan seurakoordinaattorina?

— Odotan jo innolla mitä kaikkea mahtavaa kausi ja uusi toimenkuva tuo tullessaan. Valmentajan roolissa moni toimintatapa ja käytännön asia on jo tullut tutuksi, mutta nyt pääsen osallistumaan toimintaan entistäkin paremmin. Suuri haaveeni on ollut saada tehdä työtä rakkaan lajin parissa ja päästä kehittämään sitä.

Mitä tehtäviisi seurakoordinaattorina kuuluu jatkossa? Milloin ja miten sinut tavoittaa?

— Tehtäviini kuuluu esimerkiksi MyClub-jäsenrekisterin hallinta ja hoito, erilaiset viestinnän tehtävät sekä seuratuotteiden suunnittelu ja myynti. Olen myös mukana kehittämässä seuratoimintaa ja jäsenpalveluja toiminnan kasvaessa.

— Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteista cheer@northernlights.fi ja veera.valta@northernlights.fi. Olen tavattavissa toimistolla maanantaisin ja tiistaisin klo 12-16.30, keskiviikkoisin 9-15 sekä torstaisin 12-18.

Mikä innostaa cheerleadingissä?

— Kiinnostuin lajista alunperin sen monipuolisuuden ja näyttävyyden takia. On mahtavaa, että cheerleadingiä voi harrastaa kuka vain iästä ja aiemmasta taustasta riippumatta. Lajissa on myös rajattomat mahdollisuudet kehittyä!

— Olen kuulunut Northern Lightsiin jo pienestä 11-vuotiaasta lähtien, joten seuralla on ollut merkittävä rooli elämässäni. Laji ja seura on opettanut minulle paljon ja muokanneet minusta sellaisen kuin juuri nyt olen. Meillä on myös seurassa todella hyvä yhteishenki ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Terveisesi harrastajille, koteihin ja seuran toimijoille?

— Haluan toivottaa kaikille harrastajille, kodeille ja seuran toimijoille ihanaa syyskautta. Toivottavasti nähdään seuran Joulunäytöksessä sekä SM-karsintakilpailuissa Kastellin Monitoimitalolla!