Seurakyselyjen tulokset ovat valmiit - Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

31.8.2018


Vuosittaiset, kesän aikana toteutettavat seurakyselymme eri kohderyhmille on saatu kesän jäljiltä päätökseen ja allaolevista linkeistä tääset katselemaan kyselykoonteja. Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, vastauksistanne on paljon hyötyä toiminnan kehittämisessä tulevaisuudessa!

Seurakyselyjen toteuttaminen vuosittain on osa Tähtiseura -laatuseuran toimintaa ja kyselyt toteutetaan neljälle eri toimijaryhmälle: Alle 13-vuotiaat harrastajat, yli 13-vuotiaat harrastajat, seuratoimijat ja valmentajat sekä harrastajien vanhemmat. Tutustu kyselyn koonteihin alla olevista linkeistä! Johtokunta, toimisto ja valmentajisto pureutuvat tarkemmin kyselyn tuloksiin omissa palavereissaan syksyn mittaan ja kyselyjen tuloksia käytetään seurakehittämisen pohjana tulevaisuudessa.

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotun yllätyspalkinnon voittivat yli 13-vuotiaiden vastanneista Oona I. ja alle 13-vuotiaiden vastanneista Terhi T. Onneksi olkoon! Voitte tulla hakemaan toimistolta omavalintaisen Luchur Cheer Bows -rusetin (toimisto avoinna maanantaista torstaihin) tai sopikaa palkinnon hausta seurakoordinaattorin kanssa (sähköposti cheer@northernlights.fi).