Ilmoittautuminen syksyn lisäkursseille on nyt avattu MyClubiin!

21.8.2018


Odotetut harrastajien lisäkurssit käynnistyvät jälleen maanantaista 3.9. alkaen ja ilmoittautuminen on nyt avattu MyClubiin osoitteessa northernlights.myclub.fi/flow/events/public ! Ilmoittaudu pian, paikat menevät nopeasti! Ilmoittautumisen yhteydessä lisäkurssin maksusta lähetetään automaattisesti lasku jäsenen sähköpostiin.

Lisäkurssit on tarkoitettu jo seurassa cheer- ja tanssijoukkueissa harjoitteleville lisätreeniksi ja oheisharjoittelun tueksi. Mukana ovat perinteiset maa-akrobatian kurssit ja upea uutuus oheistreeniin:

  • MiniAkro (tiistain ryhmässä flikkiharjoiteluun tähtäävää treeniä ja keskiviikkoisin jo flikin osaaville volttiharjoitteluun tähtäävää treeniä)
  • Maa-akrobatia 1-2 (tiistaisin)
  • Maa-akrobatia 3-4 (keskiviikkoisin)
  • Lattiatanko A&B (maanantaisin) **UUTTA!

Uutuutena maanantaisin aloitamme Lattiatanko-kurssit, jotka soveltuvat niin cheertanssin kuin cheerleadinginkin harrastajille. Lattiatanko -tunnilla tehdään yhdistelmänä baletin ja pilateksen tekniikkaa ja harjoitteita: Lisäkurssi ja sen harjoitteet on suunniteltu juuri cheerleadingia harrastavan tarpeisiin ja harjoittelua tukeviksi oheisharjoitteiksi! Nyt kaikki mukaan laittamaan keskivartalo, jalan linjaukset ja tukilihakset kuntoon! A- ja B-tunnit sisältävät samaa harjoittelua, mutta ne on suunnattu eri-ikäisille harrastajille - Lue tarkemmat kuvaukset MyClubin tapahtumasta ja tule mukaan!