NLC hakee osa-aikaista seurakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

1.8.2017


Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa harrastaa noin 500 eri-ikäistä liikkujaa. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin ja ryhmiämme ohjaa vuosittain noin 40 luottamustoimista lajiohjaajaa. Vuosittain joukkueemme harrastavat ja kilpailevat molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa, niin tanssisarjoissa kuin cheer- eli stunt ja pyramidisarjoissakin. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.
_____________________________________________________________________

Haemme nyt  osa-aikaista seurakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika 12t/vko. Työ jakautuu pääsääntöisesti kahdesta kolmeen arkipäivälle sopimuksen mukaan, työaika painottuu iltapäiviin.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, organisointikykyä ja joustavuutta. Lisäksi seurakoordinaattorilta odotetaan hyviä edellytyksiä kirjallisen materiaalin tuottamiseen ja monipuolisia atk-taitoja. Parhaat valmiudet tehtävään antaa cheerleadingin lajituntemus ja tehtävään soveltuva koulutus. Erilaisten jäsenrekisteri-, ilmoittautumis-  ja laskutusjärjestelmien käyttökokemus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Seurakoordinaattorin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat erilaiset toimistotyöt ja seuratoiminnan tukitoiminnot, muun muassa jäsenrekisterin hallinta ja hoito, erilaiset viestinnän tehtävät, reskontran avustavat tehtävät, ilmoittautumisten sekä tila- ja matkavarausten tekeminen ja tapahtumajärjestämisen tukitoiminnot. Olet myös omien vahvuuksiesi mukaan kehittämässä seuratoimintaa ja jäsenpalveluja toiminnan kasvaessa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut työntekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös valmiutta ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV keskiviikkoon 9.8.2017  mennessä sähköisesti osoitteeseen heli.kaskela@northernlights.fi tai kirjepostilla osoitteeseen Northern Lights Cheerleading, Suolamännyntie 11, 90520 Oulu. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Seurakoordinaattori”. Palkkaus TES. Työ alkaa 15.8.2017 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja toimesta antaa ajalla 7.-8.8.  klo 12.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Kaskela puhelimitse numerosta 040-5047064 tai sähköpostitse heli.kaskela@northernlights.fi
______________________________________________________________________

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain  (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.