Suuren kysynnän vuoksi avaamme uuden CheerStartti Minit -ryhmän sunnuntaille: Ilmoittautuminen avautuu torstaina 1.9. klo 12.00 myClubissa!

31.8.2022


Tämän syksyn uusien aloittelijoiden määrä on yllättänyt meidät täysin ja erityisesti CheerStartti-kurssit ovat saaneet aivan valtavan suosion. Ihan mahtavaa, että cheerleading kiinnostaa niin monia!

Suuren suosion vuoksi avaamme vielä kolmannen CheerStartti Minit  -alkeiskurssin sunnuntaille!

CheerStartti Minit C -ryhmä järjestetään sunnuntaisin klo 15.00-16.30, ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on sunnuntaina 11.9.

Ilmoittautuminen tähän ryhmään avataan torstaina 1.9. klo 12.00 seuran myClubissa!

Nyt kannattaa olla nopea, sillä uuden ryhmän paikat menevät taatusti nopeasti! Ilmoittaudu nyt mukaan osoitteessa https://cheer.northernlights.fi/harrastaminen-kilpaileminen/aloita-cheerleading/

Tervetuloa ihan mahtavan lajin pariin, ensi viikolla startataan!

Huomio A- ja B-ryhmissä jonosijalla olleet uudet harrastajat: Teille on lähetetty sähköpostilla kysely, haluatteko siirtyö jonosijalta uuteen perustettavaan sunnuntain C-ryhmään. Kaikki määräaikaan mennessä halukkuuden ilmoittaneet on siirretty jonoista uuteen sunnuntain ryhmään. Tarvittaessa lisätietoja seurakoordinaattorilta osoitteesta cheer@northernlights.fi !