Tähtiseura - lapset ja nuoret

Northern Lights Cheerleading NLC ry on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. 

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Northern Lights Cheerleading NLC ry on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Seuran perustoiminta on kuvattu erilliseen toimintakäsikirjaan, johon tutustumalla seurasta ja sen toiminnoista saa kokonaisvaltaisen kuvan.

Tutustu alapuolelta tähtiseura tiedotteeseen ja toimintakäsikirjaan.

 

Tutustu myös alla oleviin seuramateriaaleihin: Matkustusohjeistus ja joukkueenjohtajan tehtävät.

Lähes kaikki kilpailumme tehdään yön yli matkoina, sillä usemmiten kilpailupaikkakunnat sijaitsevat kaukana. Seuralla on hyvät käytänteet yli kahdenkymmen vuoden ajalta matkustamiseen ja alla olevasta ohjeistuksesta harrastajien vanhemmat voivat tutustua matkuskäytäntöihin seurassa.

Osa joukkueistamme käyttää valmentajien apuna lasten vanhemmista valittuja joukkueenjohtajia, jotka sitoutuvat joukkueen toimintaan vuodeksi kerrallaan ja joiden kanssa valmentajatiimit yhdessä määrittelevät kulloinkin toivottavat jojotehtävät. Valittu joukkueenjohtaja ja valmentajatiimi täyttävät yhdessä allaolevan jojo-ohjeen ja palauttavat sen seuralle vuoden alussa.

PDF-tiedostoNLC_matkustusohjeistus.pdf (325 kB)
Tutustu seuran kilpailu- ja leirimatkoja koskevaan matkustusohjeistukseen tästä >>
PDF-tiedostoNLC_joukkueenjohtajan_opas.pdf (529 kB)
Tutustu NLC-Joukkueenjohtajan oppaaseen tästä >>
PDF-tiedostoYhdistyssaannot_NLC.pdf (638 kB)
Yhdistyksen säännöt >>