Tähtiseura - lapset ja nuoret

Northern Lights Cheerleading NLC ry on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan vuonna 2017. 

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Northern Lights Cheerleading NLC ry on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Tähtiseura-laatumerkin toimintaperiaatteisiin kuuluu seuratoiminnan uudelleenauditointi kahden vuoden välein. Säännöllisillä auditoinneilla varmistetaan, että seurojen laadukas toiminta säilyy vuodesta toiseen. Meillä Northern Lightsissa on tavoitteena jatkuvan laadukkaan toiminnan lisäksi olla myös tietyillä mittareilla lajinsa paras. Tähän tavoitteeseen liittyvät muun muassa kaksi kertaa vastaanottamamme Pohjois-Suomen alueelliset Vuoden Tähtiseura-palkinnot vuosina 2018 ja 2021 sekä erittäin korkealaatuiset toimintamme mittaustulokset, jotka ovat lajin kotimaisten erikoisseurojen ehdotonta kärkeä kaikilla mitattavilla osa-alueilla. Tästä olemme erityisen ylpeitä ja jatkamme arjessa laadukkaan toiminnan kehittämistä edelleen.

NLC Tähtiseura-auditoinnin tuloksia kaudelta 2021-22.

Seuran perustoiminta on kuvattu erilliseen toimintakäsikirjaan, johon tutustumalla seurasta ja sen toiminnoista saa kokonaisvaltaisen kuvan.

Tutustu alapuolelta Tähtiseura-tiedotteeseen, toimintakäsikirjaan ja muihin toiminnan materiaaleihin!

Tutustu myös alla oleviin seuramateriaaleihin: Matkustusohjeistus ja joukkueenjohtajan tehtävät.

Lähes kaikki kilpailumme tehdään yön yli matkoina, sillä usemmiten kilpailupaikkakunnat sijaitsevat kaukana. Seuralla on hyvät käytänteet yli kahdenkymmen vuoden ajalta matkustamiseen ja alla olevasta ohjeistuksesta harrastajien vanhemmat voivat tutustua matkuskäytäntöihin seurassa.

Osa joukkueistamme käyttää valmentajien apuna lasten vanhemmista valittuja joukkueenjohtajia, jotka sitoutuvat joukkueen toimintaan vuodeksi kerrallaan ja joiden kanssa valmentajatiimit yhdessä määrittelevät kulloinkin toivottavat jojotehtävät. Valittu joukkueenjohtaja ja valmentajatiimi täyttävät yhdessä allaolevan jojo-ohjeen ja palauttavat sen seuralle vuoden alussa.

PDF-tiedostoNLC_matkustusohjeistus.pdf (539 kB)
PDF-tiedostoNLC_joukkueenjohtajan_opas.pdf (472 kB)
PDF-tiedostoYhdistyssaannot_NLC.pdf (638 kB)
Yhdistyksen säännöt >>