Tanssi: Ladies Dance Team (NT1)

 

Naisten tanssin edustusjoukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti tanssitekniikkaa (tanssi- ja cheerhypyt, jalanheitot, piruetit, spagaatit) ja erilaisia tanssityylejä. Vuoden aikana valmistellaan kilpailuohjelmaa ja joukkue osallistuu 2-4 kilpailuihin vuodessa kotimaassa sekä mahdollisuuksien mukaan ulkomailla.

Joukkueen päätavoite on vuosittain kilpailla  cheertanssissa, jonka sm-karsinta ja sm-finaali kilpaillaan kevätkaudella.  Harjoitukset 4 krt/vko ja fysiikka 1krt/vko. Ryhmällä on perusmaksujen lisäksi myös pakollisia leiri- ja kilpailumatkamaksuja.

Tervetuloa mukaan! Naisten tanssijoukkueessa tanssii eri lajitaustaisia tanssijoita iloisessa ja tavoitteellisessa porukassa. Paras aika tulla mukaan toimintaan on vuoden alussa, mutta toimintaan voi tulla tutustumaan milloin vain: Tervetuloa mukaan kaikki entiset ja nykyiset tanssijat, voimistelijat, kilpa-aerobiccaajat ja cheerleaderit, ota yhteyttä valmentajaan ja tule tutustumaan toimintaan!

 

Ikätaso:

yli 18-vuotiaat

Taitotaso:

Kilpataso A

Harjoitukset:

Lajiharjoitukset 4 krt/vko, ohjattu fysiikkaharjoitus 1 krt/vko ja mental-valmennus

Maksut:

Kausimaksu 305e/kausi ja jäsenmaksu 25e/vuosi.

Lisäksi urheilija hankkii vuosittain Suomen Cheerleadingliiton kilpailulisenssin, jota suosittelemme vakuutuksellisena. Mikäli lisenssi on vakuutukseton, tulee urheilijalla olla muuta kautta cheerleadingin liikuntalajina ja kilpaurheiluna kattava vakuutus. Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Valmennus:

Lajivalmennus Jonna Ruikka ja Henna Hyvönen
Fysiikkavalmennus Sami Lund ja Henna Hyvönen
Mentalvalmennus Mirelle Lund

Joukkueen sähköposti: nl.ladiesdance(a)gmail.com

Seuraa Ladies Dance Teamin harjoittelua ja kuulumisia Facebookissa ja Instagramissa: @nldanceteam !

Klikkaa ja tykkää: https://www.facebook.com/Ladiesdanceteam !