Uusi seurakoordinaattori esittäytyy

22.8.2017

Jonnan lempipaikka Taskilan hallilla on tanssisali: "Täällä on tullut vietettyä monen monta hikistä ja antoisaa tuntia vuosien varrella".
Jonnan lempipaikka Taskilan hallilla on tanssisali: "Täällä on tullut vietettyä monen monta hikistä ja antoisaa tuntia vuosien varrella".

Elokuun puolivälissä seurassa aloitti uusi osa-aikainen työntekijä ja nyt toivotammekin seurakoordinaattorin tervetulleeksi Northern Lightsiin! Seurakoordinaattorin tehtävissä aloitti "uusivanha" tuttu kasvo ja haastattelimme häntä uuden työn kynnyksellä:

- - - - - -

Mitä kuuluu ja kuka olet?

— Hei vaan kaikille! Olen Jonna Ruikka ja olen ollut mukana Northern Lightsissa jo vuodesta 1996 lähtien, ja elokuussa aloitin uutena seurakoordinaattorina. Olen ammatiltani hyvinvointiteknologian insinööri ja lisäksi käynyt liikunnan- ja ravintovalmentajan koulutusta. Lajihistoriaa minulla on yli 20 vuoden edestä, niin cheer- kuin tanssipuoleltakin sekä olen valmentanut vuodesta 1999 lähtien.

— Minulle kuuluu oikein hyvää ja mukavasti on syyskausi lähtenyt käyntiin hallilla.

Millä mielin uuteen toimenkuvaan seurakoordinaattorina?

— Ihan mahtavaa on aloittaa seurakoordinaattorina. Talo on hyvin tuttu, koska viime vuonna työskentelin jo seurassa valmennuskoordinaattorin äitiysloman sijaisena, joten monet toimenkuvaan kuuluvat asiat tulivat tutuiksi. Ja lisäksi aikaisemmin olen ollut mukana jaostohallituksessa 10 vuoden ajan. Monet asiat on jo siispä entuudestaan tuttuja ja nyt niihin pääsee paneutumaan kunnolla.

Mitä tehtäviisi seurakoordinaattorina kuuluu jatkossa, ja milloin ja miten sinut tavoittaa?

— Tehtäviini kuuluu esimerkiksi kehittää seura- ja jäsenpalveluita entistä toimivimmiksi ja paremmiksi, hoitaa jäsenrekisteriä ja viestintää eri sidosryhmien kanssa sekä vastata yhdessä toiminnanjohtajan ja valmennuskoordinaattorin kanssa toiminnasta kun seura kasvaa ja toiminta laajenee..

— Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta cheer@northernlights.fi ja jonna.ruikka@northernlights.fi. Hallilla olen tavattavissa yläkerran toimistolla maanantaisin klo 12.00-16.30, tiistaisin klo 14.30-18.00 ja keskiviikkoisin klo 15.30-16.30.

Mikä innostaa cheerleadingissä ja NLC:ssä?

— Minua innostaa lajin monipuolisuus sekä se, että laji kasvaa ja kehittyy kokoajan eteenpäin. On mahtavaa, että kuka vain iästä ja aikaisemmasta liikunta taustasta huolimatta voi aloittaa harrastamisen ja kehittyä ja edetä lajissa kohti huippua tai vain olla mukana harrasteliikunnan parissa.

— NLC on kasvattiseurani ja olen ollut lapsesta asti mukana cheerleadingin parissa. Laji ja seura on osa identiteettiäni ja muokanneet minusta juuri sellaisen kuin olen nyt ja mitään en vaihtaisi pois! Eli rakkaudesta lajiin ja sillä mennään pitkälle!

Terveisesi harrastajille, koteihin ja seuran toimijoille?

— Ihanaa ja liikunnallista syyskautta kaikille harrastajille, kodeille ja seuran toimijoille. Tehdään tulevasta kaudesta entistäkin parempi. Nähdään hallilla ja näytöksissä!