Niina palasi äitiyslomalta - Lue Niinan kuulumiset!

2.8.2017

Hallilla Niinan uusi lempipaikka vanhana akroilijana on uuden Cheer2-salin iso airtrack, tottakai!
Hallilla Niinan uusi lempipaikka vanhana akroilijana on uuden Cheer2-salin iso airtrack, tottakai!

Valmennuskoordinaattori Niina Keskinarkaus palasi tällä viikolla äitiyslomalta takaisin työn ääreen. Kysyimme Niinalta mitä kuuluu ja millä mietteillä töihinpaluu on sujunut:

- - - - - - - - -
Mitä kuuluu Niina ja miten äitiysloma meni?

— Meidän perhe sai uuden tulokkaan viime vuoden kesäkuussa ja ensimmäiset viikot menikin ihan vauvakuplassa ja ihastellessa tätä ihmettä. Äitiysloman aikana sain keskittyä täysin perheeseen ja uudenlaisen arjen opetteluun. Aluksi pelkkä kotona oleminen vaati totuttelua, mutta aika riensi niin hurjaa kyytiä että nyt täällä ensimmäistä viikkoa toimistolla mietin että mihin meni koko vuosi! Jälkikäteen ajateltuna oli hyvä hengähtää hetki ja olla kaikki ne hetket perheen kanssa. Paluu töihin jännitti kyllä paljon, mutta hyvillä mielin ja uutta intoa puhkuen lähtee uusi kausi käyntiin!

Onko kiva tulla töihin?

— No mullahan on maailman paras työ ja nautin työstä cheerleadingin parissa! Mukava saada myös jotain omaa ja erilaista puuhaa perhe-elämän lisäksi.

Mitä odotat eniten töihin paluulta?

— Huikeinta oli kuulla ja huomata, kuinka seuran toiminta on kasvanut näinkin lyhyessä ajassa ja se että jatkossa saan olla siinä itse mukana, kehittämässä ja kasvattamassa seuraa. Vain taivas on rajana!

Mitkä asiat ovat työssäsi parasta?

— Se on parasta kun näkee kuinka cheerleading harrastuksena ja urheilulajina kolahtaa nuorille harrastajille samallalailla kuin se on itselle kolahtanut 2000-luvun alussa. Tästä lajista saat loistavan harrastuksen ja ihan aidosti ja oikeasti elinikäisiä ystäviä.

Terveisesi harrastajille ja kodeille?

— Haluan että kommunikointi seuran ja kodin välillä toimii moitteettomasti. Toivonkin, että olette ensisijaisesti yhteydessä oman joukkueen valmentajaan harrastukseen liittyvissä asioissa, mutta myös muistatte että toimiston porukka vastaa myös mielellään kysymyksiin ja auttaa mieltä askarruttavissa asioissa! Meidät löytää myös helposti hallilta työaikoina, jolloin voi myös vetästä hihasta jos on jotakin kysyttävää mielen päällä.

— Valmentajille erityisesti haluan muistuttaa, että teidän tukena on iso joukko seuratoimijoita, ja että apua ja tukea saa aina halutessaan, joten ollaan yhteydessä paitsi palavereissa niin viikottain muutenkin aktiivisesti! Minä eritoten olen täällä ensisijaisesti teitä varten!

— Kaikille seuratoimijoille iso kiitos teidän kaikesta tähänastisesta työpanoksesta, ilo nähdä kuinka paljon seuratoiminta on kehittynyt näinkin lyhyessä ajassa.

— Tehdään yhdessä nuorille hyvä ympäristö harrastaa tätä mieletöntä lajia!