SYKSYN LUKUJÄRJESTYS JULKAISTU

31.7.2017

Iloista syksyn alkua kaikille!

Syyskauden lukujärjestys on julkaistu ja löytyy Lukujärjestys-sivulta tai tämän uutisen alaosasta pdf-linkkinä. Poikkeuksellisesti kesken vuotta on lukujärjestykseen jouduttu tekemään muutamia aikamuutoksia, kun syksyllä töihin palaa äitiyslomalta valmennuskoordinaattorimme Niina ja muutama ohjaajavaihdos on ryhmissä paikkakunnalta poismuuttojen vuoksi.

  • Jokaisen ikäluokan edustusjoukkueet aloittavat harjoittelun lukujärjestyksen mukaan alkaen maanantaista 31.7.
  • Muut joukkueet eli kaikki jo seurassa harrastavat alkaen minien ikäluokasta aloittavat harjoittelun lukujärjestyksen mukaan alkaen maanantaista 7.8.
  • Pienten lasten ryhmät (Kuukivet, Opaalit, Smaragdit), lisäkurssit ja uudet alkeiskurssit (Starttiryhmät) aloittavat maanantaina 4.9. Uusien ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 7.8., jolloin ryhmäinfot ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan näillä sivuilla.

UUSI HARRASTAJA? UUSIEN HARRASTAJIEN ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISTYY MAANANTAINA 7.8., JOLLOIN RYHMÄINFOT JA ILMOITTAUTUMISOHJEET JULKAISTAAN NÄILLÄ SIVUILLA. Otamme uusia harrastajia pienten lasten ryhmiin vapautuville paikoille, sekä cheertanssin ja cheerleadingin eri ikäisten Starttikursseille. Huom! Uudet harrastajat eivät ilmoittaudu MyClyb-järjestelmän kautta, vaan ilmoittautuminen tehdään maanantaina 7.8. julkaistavien ohjeiden mukaan.

Liitteet