Kesän maa-akrobatian ja stunttiryhmien tiiviskurssit 20.-22.6. - ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

1.6.2016


Ilmoittautuminen kesäkuun toivotuille tiiviskursseille on nyt avattu Tarmoon, ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi ohjattuun kesätreeniin! Kesän tiiviskurssit järjestetään maanantaista keskiviikkoon 20.-22.6., tule mukaan oppimaan uutta ja ylläpitämään taitoja syyskautta varten!

Heinäkuussa halli on jälleen auki OpenGym -vapaaharjoittelijoille tiistaisin ja torstaisin, ilmoittaudu siispä samalla myös heinäkuuksi vapaaharjoittelemaan Tarmossa!

Tee ilmoittautuminen Tarmoon osoitteessa: http://www.ratkaisupalvelu.fi/northernlights/ilmoittautuminen?sivu=haeRyhmia

Tänä vuonna erilliset tiiviskurssit maa-akrolle ja stunteille (tiiviskurssit ja OpenGym ainoastaan Northern Lightissa jo harrastaville):

** Toivotut kesän akrobatian tiiviskurssit kesäkuussa!
Tänä vuonna akroilijoille on kolme tasoryhmää: MiniAkro, taso 1-2 ja taso 3-4, jonne volttiakroa jo tekevät minitkin voivat osallistua. Maa-akrobatiakurssille osllistuvat voivat vapaaharjoitella hallissa kurssipäivänä klo 10.00-13.00 välisenä aikana.

** Stunttisetit kuntoon kesätreenillä!
Osallistuminen omalla 4-5 hengen stunttiryhmällä ikäryhmitäin.
Kaikille yhteisen alkulämmittelyn jälkeen jokainen stunttiryhmä työstää kurssilla oman joukkueensa stuntti- ja heittosettejä ohjaajan opastuksella. Kurssin stunttiryhmät voivat myös vapaaharjoitella kurssipäivinä hallilla klo 14.00-17.00 ja halutessaan osallistua yhteiseen stunttiryhmien ohjattuun loppuvenyttelyyn 16.30-17.00 (libertyjen venyvyydet).