SINUSTA NL VALMENTAJA? Apuvalmentajahaku on käynnissä!

26.3.2024


Northern Lights Cheerleading hakee joukkoonsa uusia innostuneita apuvalmentajia ja valmentajia eri ikä- ja taitotasoille. Seurassamme tällä hetkellä valmentaa ja tekee koreografioita noin 50 ryhmävalmentajaa.

Hakijan tulee täyttää 17 vuotta vuonna 2024 (2007 ja aiemmin syntyneet). Kaikilta hakijoilta vaaditaan omaa lajin harrastus- ja kilpailutaustaa ennen valmentajaksi siirtymistään. Mahdollinen aiempi ohjaajakokemus ja valmentajakoulutukset muiden lajien parissa ja toiminen lajin parissa Northern Lights Cheerleading ry:ssä katsotaan eduksi.

Kaikki ohjaajat koulutetaan seuran puolesta Suomen Cheerleadingliiton SCL Ohjaajakoulutuksissa (Peruskoulutuksien moduulit: Ohjauksen perusteet, Stunttitekniikka ja Akrobatiatekniikka l). Lisäksi ohjaajamme käyvät vuosittain seuran järjestämiä täydennyskoulutuksia ja kouluttautuvat lisää Suomen Cheerleadingliiton jatkokoulutuksissa.

Hakuaika on 26.3.-15.4.2024. Täytä sähköinen lomake hakuajan alkaessa seuran nettisivuilla! Haastattelukutsut tulevat hakuajan päätyttyä, ja haastattelut tapahtuvat 22.-25.4.2024.

Apuvalmentajahaku - Northern Lights ry

Lisätietoja voit kysyä valmennuskoordinaattorilta sähköpostitse johanna.paasovaara@northernlights.fi

Mikäli sydämesi sykkii lajille ja olet lajitaustaa omaava energinen tyyppi, HAE MUKAAN huippuun valmennusporukkaan!