Uusi valmennuspäällikkö aloittaa elokuussa

15.6.2023 klo 13:00



Northern Lightsin valmennuspäälliköksi on valittu Alina Juutinen. Juutinen on ammatiltaan kasvatustieteen maisteri, opinnoissaan hän on suuntautunut liikunta- sekä musiikkikasvatukseen. Maisterintutkinnon opinnäytetyössään hän on tutkinut kilpaurheilun valmennussuhteita.

Juutisella on pitkä ja vahva monilajitausta urheilun saralla uinnin, joukkuevoimistelun ja cheerleadingin parista niin urheilijana kuin valmentajanakin. Lisäksi hän on toiminut TUL Lapin piirin ohjaaja- ja kouluttajatehtävissä sekä erilaisissa hallinnon toimissa yli kymmenen vuoden ajan.

— Tämä meillä hiljaisessa rekryssä reilut puoli vuotta ollut uusi tehtävä löysi tekijänsä, kun loppukeväästä löydettiin tällainen helmi tehtävään, iloitsee toiminnanjohtaja Heli Jääskö ja jatkaa,

— Alina on hieno ammattilainen ja upea lisä meidän seuraorganisaatioon. Tämä rekrytointi tukee vahvasti meidän strategian suuntaa tulevina vuosina, kun suuntaamme entistä vahvemmin kohti huippu-urheilun kehittämistä ja kehitämme valmennuksen laatua kauttaaltaan koko seurassa.

Cheerleadingin parissa Juutinen on aiemmin valmentanut alkeis- ja kilpajoukkueita rovaniemeläisessä Arctic Cheer All-Star -seurassa. Omaa urheilu-uraa cheerleadingissä hänellä on takana kuusi vuotta level 5 ja 6 tasoilla. Valmennuspäällikön tehtävässään Oulussa hän keskittyy muun muassa strategisten valintojen ohjaamiin valmennuksen kehittämiskohteisiin, mentorointitoiminnan käynnistämiseen, seuran omien koulutuksien kehittämiseen ja verkostotyöhön.

— Olen syksystä odottavaisin mielin, mielenkiinnolla odotan mitä uusi työtehtävä tuo tullessaan. Northern Lights on lajin parissa ja Pohjois-Suomessa laajasti vaikuttava seura, joten on hienoa tulla mukaan seuran toimintaan, iloitsee Alina.

Valmennuspäällikkö aloittaa tehtävässään 15.8.2023.