SINUSTA NL VALMENTAJA? Apuvalmentajahaku on käynnissä!

29.3.2023


Northern Lights Cheerleading hakee joukkoonsa uusia innostuneita apuvalmentajia ja valmentajia eri ikä- ja taitotasoille. Seurassamme tällä hetkellä valmentaa ja tekee koreografioita noin 50 ryhmävalmentajaa.

Northern Lights Cheerleading hakee joukkoonsa uusia innostuneita apuvalmentajia ja valmentajia eri ikä- ja taitotasoille! 

Hakijan tulee täyttää 17 vuotta vuonna 2023 (2006 ja aiemmin syntyneet). Kaikilta hakijoilta vaaditaan omaa lajin harrastus- ja kilpailutaustaa ennen valmentajaksi siirtymistään. Mahdollinen aiempi ohjaajakokemus ja valmentajakoulutukset muiden lajien parissa ja toiminen lajin parissa Northern Lights Cheerleading ry:ssä katsotaan eduksi.

Kaikki ohjaajat koulutetaan seuran puolesta Suomen Cheerleadingliiton SCL Ohjaajakoulutuksissa (Peruskoulutuksien moduulit: Ohjauksen perusteet, Stunttitekniikka ja Akrobatiatekniikka l). Lisäksi ohjaajamme käyvät vuosittain seuran järjestämiä täydennyskoulutuksia ja kouluttautuvat lisää Suomen Cheerleadingliiton jatkokoulutuksissa.

Hakuaika on 3.4.-16.4.2022. Täytä sähköinen lomake hakuajan alkaessa seuran nettisivuilla!

https://cheer.northernlights.fi/harrastaminen-kilpaileminen/valmennus/apuvalmentajahaku/

Lisätietoja voit kysyä valmennuskoordinaattorilta sähköpostitse johanna.paasovaara@northernlights.fi

Mikäli sydämesi sykkii lajille ja olet lajitaustaa omaava energinen tyyppi, HAE MUKAAN huippuun valmennusporukkaan!