Haemme joukkoomme osa-aikaista lajivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

26.4.2022


NLC hakee osa-aikaista lajivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen
 
Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa harrastaa noin 850 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima ja palkitsema Tähtiseura, ja yksi Suomen suurimmista cheerleadingin lajiseuroista. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin ja joukkueissamme harrastetaan ja kilpaillaan molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa (cheerleading ja cheertanssi). Joukkueitamme liikuttaa vuosittain noin 30 luottamustoimista ohjaajaa ja viidestä kuuteen kuukausipalkkaista valmentajaa. Seura-arkea toiminnan tueksi pyörittävät toimistolla neljä koko- tai osa-aikaista työntekijää ja tiivis luottamustoimisten seuratoimijoiden ryhmä. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.
- - - - -

Haemme nyt osa-aikaista cheerleadingin lajivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika 15t/vko sopimuksen mukaan. Työ jakautuu pääsääntöisesti kahdesta kolmeen arki-illalle tai erikseen sovittaessa viikonlopuille. Määräaikaisuuden kesto 1.8.2022–22.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lajivalmentajan tehtävät painottuvat pääosin lasten ikäluokkien ohjaukseen (6-13-vuotiaat). Tehtävänkuva muodostuu valittavan henkilön vahvuuksien ja osaamisalueiden mukaan erilaisten seuran viikkoryhmien ohjauksesta; Cheerleadingin ja/tai cheertanssin harraste- ja kilpajoukkueiden valmennuksesta sekä seurassa tarjottavien oheisharjoittelukurssien ohjaamisesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, organisointikykyä ja joustavuutta. Toivomme, että olet energinen ja vastuullinen persoona, työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, omaa lajitaustaa ja harrastuneisuutta lajin parissa sekä vähintään kahden (2) vuoden aiempaa valmennuskokemusta cheerleadingin ja/tai cheertanssin lajivalmentajana. Olet suorittanut vähintään Suomen Cheerleadingliiton perustason ohjaajakoulutukset, mahdollinen lisäkouluttautuminen laji- ja muissa liikunnan ohjauksen koulutuksissa katsotaan eduksi. Päälajisi voi olla joko cheerleading tai cheertanssi, perustaitojen osaaminen ja ohjaajakokemus myös toisen lajin parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa. Koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme erilaisissa koulutuksissa ja tukenasi työn suunnittelussa on tehokas toimistotiimimme. Palkkaus kuukausipalkka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV torstaihin 12.5. mennessä sähköisesti osoitteeseen heli.jaasko@northernlights.fi. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Lajivalmentaja”. Haastattelut toteutetaan toukokuun aikana ja paikka täytetään toukokuun loppuun mennessä. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 12.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Jääskö puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.jaasko@northernlights.fi


- - - - -
Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.