Maa-akrobatian lisäkurssit uusiutuvat ensi vuonna - Lue lisää!

18.12.2020


Supersuositut maa-akrobatian lisäkurssit jo harrastaville uusiutuvat vuonna 2021!

Kurssien taitotasojen sisällöt on suunniteltu uusiksi vastaamaan paremmin kunkin taitotason tavoitteita. Mukana ovat edelleen suositut MiniAkro ja tanssijoille suunnattu oma akrokurssi, joka kantaa nyt nimeä Akro Dance.

Muiden kurssien nimet ovat vaihtuneet leveleiden mukaisiksi ja samalla kursseille on asetettu taitovaatimus, mitä osallistujan tulee osata ennen kurssille osallistumista. Samoin jokaiselle kurssille on määritelty taitotavoite, jota kohti kurssilla harjoitellaan. Akro Basic -kurssilla aloitetaan maa-akrobatian perusharjoittelu ja tälle kurssille ei ole taitovaatimuksia.

Valmentajat kertovat tammikuussa lisää maa-akrobatian kurssimuutoksista joukkueissa! Lisäkurssit näkyvät lukujärjestyksessä ja ilmoittautuminen niille avautuu tammikuun puolivälissä. Kurssit käynnistyvät maanantaista 8.2. alkavalla viikolla ja kursseja ohjaa seuran akromaestro Riley Grammer. Tervetuloa mukaan akroilemaan ensi vuonna!

- - - -

* AKRO DANCE
Ei taitovaatimuksia!

Tällä cheertanssijoille suunnatulla kurssilla harjoitellaan akrobatiassa vaadittavaa kehonhallintaa ja oikeita linjoja sekä liikeratoja mitkä tukevat tanssiakrobatiaosaamista. Kurssilla opetellaan taitoja flikkiin ja volttiin saakka erilaisten osaharjoitteiden avulla, kunkin tanssijan lähtötason ja kehityksen mukaan.

* MINIAKRO
Ei taitovaatimuksia!

MiniAkro on omistettu 8-12 vuotiaille lapsille. Kurssilla harjoitellaan akrobatiassa vaadittavaa kehonhallintaa, oikeita linjoja sekä liikeratoja. Akrobatiataitojen liikeradat tulevat tutuiksi erilaisten osaharjoitteiden avulla ja eteneminen taidoissa tapahtuu yksilöt huomioiden.

* AKRO BASIC
Ei taitovaatimuksia!

Kurssilla harjoitellaan akrobatiassa vaadittavaa kehonhallintaa, oikeita linjoja sekä liikeratoja. Kurssilla opetellaan oikea tekniikka käsilläseisontaan, kärrynpyörään, siltakaatoon, puolivoltiin sekä arabialaiseen.

* AKRO LEVEL 1 – Tavoitteena: Flikki

Ennen kurssille osallistumista sinun tulisi osata:
- Käsilläseisonta vähintään kolmen sekunnin pidolla ilman tukea
- Arabialainen päättyen jännehypppyyn

Kurssilla keskitytään flikin harjoitteluun turvallisesti osaharjoitteiden sekä osaavan valmentajan avulla. Kurssilla kehitetään akrobatiassa vaadittavaa voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Taso tukee level 1 tason akrobatiaa sekä valmistaa level 2 tasolle.

* AKRO LEVEL 2 – Tavoitteena: Flikki-flikki

Ennen kurssille osallistumista sinun tulee osata:
- Flikki

Kurssilla harjoitellaan pidempiä flikkisarjoja sekä akrobatiataitojen yhdistämistä.  Taitoja opetellaan osaharjoitteiden avulla niin, että akrobatiassa vaadittu nopeus ja voima kehittyy.

* AKRO LEVEL 3 – Tavoitteena: Voltti

Ennen kurssille osallistumista sinun tulee osata:
- Arabi-flikki-flikki-flikki

Kurssilla keskitytään voltin tekniikkaan ja taidon opetteluun. Voltin harjoittelua toteutetaan paikka- ja juoksuakrobatiassa valmentajan avustamana sekä osa-harjoitteiden avulla turvallisesti.

* AKRO LEVEL 4-5 – Tavoitteena:  Suora- ja kierrevoltti

Ennen kurssille osallistumista sinun tulee osata:
- Arabi-flikki-voltti oikeaoppisella käsivedolla

Kurssilla keskitytään oikeisiin linjoihin suorassa voltissa sekä kierteen opetteluun eri osaharjoitteiden sekä valmentajan avustamana. Kurssilla pääsee oppimaan myös haastavampia akrobatiasarjoja kierrevoltin jälkeen.