Seurakauppa avattu - tilaa uudet seuratuotteet ennakkoon nyt!

28.2.2020


Odotetut seuratuotteet ovat nyt tilattavissa MyClub-verkkokaupasta! Uutuutena tulevat upeat hiusdonitsit sekä t-paidat seuran logolla, joita on saatavilla kolmessa eri värissä!

Seuran virallista vuosi t-paitaa, rusetteja sekä hiusdonitseja on tulossa pieni määrä myyntiin Kevätnäytökseen, mutta harrastajilla, vanhemmilla ja faneilla on nyt mahdollisuus tilata varusteita ennakkoon. Ennakkoon tilaamalla varmistat, että saat varmasti oikean koon ja etkä jää ilman!

Seuratuotteita tullaan myymään verkkokaupassa kausiluontoisesti eli kaikkia tuotteita ei ole jatkuvasti saatavilla, vaan jatkossa seuratuotteita tilataan kerran kaudessa yhteistilauksena.

Sitovat ennakkotilaukset tehdään sunnuntaihin 15.3.2020 mennessä MyClub-verkkokaupassa. Verkkokauppaan kirjaudutaan sisään omilla MyClub-tunnuksilla. Sivun ylävalikosta valitaan ”Kauppa”, josta löytyvät kaikki myynnissä olevat seuratuotteet. Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla tilauksen vahvistamisen jälkeen saatavalla laskulla. Vahvistamalla tilaus sitoudutaan maksamaan ja lunastamaan tuotteet. Tilauksesta muodostuu heti lasku MyClubissa ilmoitettuun henkilön sähköpostiosoitteeseen (samaan tapaan kuin lisäkurssien ja OpenGym-vuorojen ilmoittautumisissa). Tuotteilla ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta pl. virheelliset tuotteet. Tilatut seuratuotteet on mahdollista noutaa seuran Kevätnäytöksessä lauantaina 9.5.2020.

- - - -

SEURAN VUOSIPAITA - Keräilyvaate!

Uusi kausi t-paita on täällä taas! Paita on väriltään valkoinen ja paidassa on erittäin kookkaat ja upeat MAXI painatukset sekä edessä että takana, molemmilla puolilla 2- väripainatus. Cliquen t-paita 100 % puuvillaa, paino 145g/m². Koot: lapset: 90/100 cm, 110/120 cm, 130/140 cm, 150/160 cm ja aikuiset: XS, S, M, L, XL, XXL, XXL. Hinta 18e/kpl.

T-PAITA SEURAN LOGOLLA - Kolmessa värissä!

Seuran t-paita logopainatuksella, josta saatavilla kolme eri väriä: oranssi, sininen ja valkoinen. Paidan merkki Clique, 100 % puuvillaa, paino 145g/m². Koot: lapset: 90/100 cm, 110/120 cm, 130/140 cm, 150/160 cm ja aikuiset: XS, S, M, L, XL, XXL, XXL. Hinta 12e/kpl.

SEURARUSETIT – Kaksi erilaista!

Seurarusetteja on saatavilla kaksi erilaista: oranssi mattarusetti, jossa on seuran tunnus NLC, hinta 10e/kpl sekä valkoinen glitter-rusetti timanttikoristeella ja painatuksella, hinta 16e/kpl.

Rusetit sopivat paitsi treeni- ja edustuskäyttöön, mutta myös koko joukkueen kisaruseteiksi.

HIUSDONITSIT – Kimallusta treeni- ja kisalookkiin!

Hiusdonitseja on saatavilla kahdessa eri värissä: oranssina ja sinisenä. Hinta 6,50e/kpl.

Hiusdonitsit sopivat paitsi treeni- ja edustuskäyttöön, mutta myös koko joukkueen asusteeksi kilpailuihin ja näytöksiin.

KEVYTTOPPATAKKI – Lämmin ulkoedustusvaate!

Cliquen tummansininen ja hupullinen Hudson-kevyttoppatakki, jonka rintaan on brodeerattu seuran logo valkoisella. Naisten, lasten ja miesten moderni takki, jossa tekountuvatoppaus. Irrotettava huppu, kolme vetoketjullista ulkotaskua ja kaksi sisätaskua. Kauluksessa lenkki kuulokejohdolle. Materiaalit 100% polyesteriä. Koot: lapset 110/120 cm, 130/140 cm, 150/160 cm, naiset: XS, S, M, L, XL, XXL ja miehet: M, L, XL, XXL. Hinta 60e/kpl.

TREENITAKKI - Kaksi värivaihtoehtoa: Navy blue tai valkoinen!

SkillzGear vetoketjullinen treenitakki lapsille ja naisille, jossa vetoketjutaskut sivulla ja pystykaulus. Selässä seuran logo painettuna. Hengittävää ja todella pehmeää materiaalia, istuu hyvin päälle ja sopii urheiluun. Treenitakki on sileä päältä ja pehmeä sisältä. Takkiin on mahdollista painattaa oma tai joukkueen nimi. Materiaali: 95% polyesteri ja 5% spandex. Värivaihtoehdot: valkoinen takki ja tummansininen painatus sekä tummansininen takki ja valkoinen painatus. Koot: lapset 100 cm, 120 cm, 140 cm ja 160 cm sekä naisten koot: XS, S, M ja L. Treenitakin hinta 55e/kpl, omalla nimipainatuksella rintaan hinta 60e/kpl. Vinkki: Joukkuetilauksessa nimipainatus voi olla vaikkapa joukkueen nimi!

TREENILAUKKU – Kaikki tavarat kerralla mukaan!

Musta Cliquen treenilaukku, jossa valkoisella painatettuna seuran logo ja oma nimi. Hinta 25e/kpl.

SUKAT – Treenikäyttöön ja kilpailuihin!

Valkoiset pitkävartiset sukat seuran painatuksella. Materiaali: 80% puuvilla, 15% polyamidi ja 5% elastaani. Koot: 31-33, 34-36, 37-39, 40-42, 43-45 ja 46-48. Hinta 12e/kaksi paria.

Lisätietoa tilauksesta seurakoordinaattorilta sähköpostitse: cheer@northernlights.fi.