ILMOITTAUTUMINEN AVATTU maa-akrobatian lisäkursseille, stunttiklinikalle ja OpenGymiin - Ilmoittaudu MyClubissa heti ja varmista paikkasi!

23.1.2019


Kevään akrobatian lisäkurssit, stunttiklinikka ja OpenGym on nyt avattu ilmoittautumisia varten MyClubiin osoitteessa https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public !

Nyt on keväällä kivoja uutuuksia, paljon toivottu EarlyAkro on avoin taso ja starttaa mahtavasti viikon heti maanantaina Annikan kanssa! Stunttiklinikalla tehoja pitää yllä ja ryhmien kehityksestä vastaa varsinainen stunttimaestromme Iida ja perinteisesti suositut maa-akrot löytyvät torstailta Niinan ja Iidan vetäminä! Ai niin, ja OpenGymin voimassaoloaikaa jatkettiin kesäkuun puoliväliin saakka!

Kyllä nyt kelpaa – Nappaa pian paikkasi kursseilla tai OpenGymillä, kaikki tämä alkaa helmikuussa, maanantaista 4.2. alkaen... Nyt mennään, huikea vuosi tulossa!

- - - - - - - - -

 

** EarlyAkro – maanantai klo 15.45-16.30

Toiveisiin on vastattu! Tule suoraan koulusta tai töistä, ja aloita treeniviikko täydellisesti akrolla! Avoin taso eli kaiken tasoiset akroilijat tervetuloa! Yhteisen alkulämmittelyn jälkeen teemme paljon kehonhallintaa, koordinaatiota ja vahvuutta lisäävää treeniä – ja tietysti akrotaan jokaisen oman taitotason mukaan! Ohjaajana EarlyAkrolaisen viikkoa käynnistämässä Annika Puranen. Hinta 45e/hlö, treenit helmikuun alusta toukokuun loppuun.

** Stunttiklinikka – keskiviikko klo 19.30-20.30

No nyt! Tehotreeniä oman joukkueen setteihin ja heittoihin, varmista että ryhmäsi kehittyy nopeasti ja tule hiomaan taidot Stunttiklinikalle! Stunttiklinikalle osallistutaan omalla 4-5 hengen stunttiryhmällä. Kaikille yhteisen alkulämmittelyn jälkeen jokainen stunttiryhmä työstää kurssilla oman joukkueensa stuntti- ja heittosettejä ohjaajan opastuksella. Ja tottakai taitojen karttuessa kohti vaikeampia taitoja! Avoin taso, jokainen ryhmä saa omalle tasolleen kohdistettua opetusta. Tehokkaan viikottaisen treenitunnin ohjaajana toimii seuran rautainen stunttimaestro Iida Parpala. Tätä ei kannata missata, paikkoja VAIN kuudelle stunttiryhmälle! Hinta 40e/hlö, treenit helmikuun alusta toukokuun loppuun.

** MiniAkro – torstai klo 18.00-18.45

MiniAkro on suunnattu kaikille minijoukkueissa harjoitteleville, jotka ovat parhaillaan opettelemassa flikkiä. Ryhmässä tehdään paljon flikin harjoittelua tukevaa kehonhallintaa ja valmistavia harjoitteita, sekä tietysti avulla flikkiharjoitteita. Ohjaajana Iida Parpala. Hinta 45e/hlö, treenit helmikuun alusta toukokuun loppuun.

** Akro 1-2 – torstai klo 18.45-19.30

Perusteet kuntoon ja tekniikkaa kohti flikkiharjoittelua! Tavoitteena parempi kehonhallinta? Tällä kurssilla tehdään paljon akrobatian perusteita, kehonhallinnan harjoitteita ja edetään vähitellen kohti käsinseisontaa, puolivolttia, takaperin siltakaatoja ja flikkiharjoittelua. Yhdistetty 1-2 tason kurssi on tarkoitettu kaikille alkutason akroilijoille ja niille, jotka osaavat jo siltakaadon ilman avustusta tai pienellä avulla taaksepäin. Ohjaajana Iida Parpala. Hinta 45e/hlö, treenit helmikuun alusta toukokuun loppuun.

** Akro 3-4 – torstai ryhmä A klo 18.00-18.45 JA ryhmä B klo 18.45-19.30

Maa-akrobatia 3-4 tiiviskurssi on tarkoitettu kaikille flikin jo ilman apua osaaville ja volttia harjoitteleville tai jo yksin tekeville, myös mini-ikäisille edistynyttä akroa tekeville. Tällä kurssilla tehdään pidempää sarjaa useampaan flikkiin tai volttiin päättyen, niiden harjoitteita sekä hyppy+volttiyhdistelmiä. Ohjaajana molemmissa ryhmissä Niina Keskinarkaus. Hinta 45e/hlö, treenit helmikuun alusta toukokuun loppuun.

** OpenGym – Vapaaharjoittelun kausimaksu

Treeneissä opitut asiat oppii nopeiten itse kertaamalla! OpenGym-vapaaharjoittelu on tarkoitettu kaikille yli 12-vuotiaille jo seuran joukkueissa harrastaville jäsenille. Vapaaharjoitteluvuoroilla ei ole ohjausta ja harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla, hallin sääntöjä noudattaen. Hallilla on läsnä aina seuran valmentajia, jotka tarvittaessa auttaa ongelmatilanteissa. OpenGym-vapaaharjoitteluvuorot löydät seuran nettisivuilta, vuoroja lähes jokaisena päivänä! OpenGym-kävijän tulee tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä, mikäli valvoja käy tarkastamassa läsnäolevat vapaaharjoittelijat. Hinta 45e/hlö, treenit helmikuun alusta kesäkuun puoliväliin saakka.